Pályázatok

GINOP-1.2.1-15-2015-00300

Kapacitásbővítő beruházás

Kedvezményezett: D-GESZTOR BAU Ipari és Kereskedelmi Kft.

Projekt címe: Kapacitásbővítés a D-GESZTOR BAU Kft.-nál

Támogatás összege: 90,65 millió forint

Támogatás intenzitása: 50%

A projekt fizikai zárása: 2017.07.31.

Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.1-15-2015-00300

 

Projekt bemutatása

A most induló fejlesztés segítségével cégünk jelenlegi tevékenységét szeretnénk megtámogatni új eszközök beszerzésével, továbbá a meglévő ipari épületünk korszerűsítésével és átalakításával. Az új eszközök egy része egy teljesen új gyártási technológiát ("Z" és "C" szelemenek gyártása) tesz lehetővé. Az eddigi kivitelezéseink során a "Z" és "C" szelemenek beszerzése időigényes és nagy költséggel járó feladat volt. Az új eszközök, gyártási technológia segítségével ezeket az elemeket a jövőben saját magunk fogjuk legyártani. Ezáltal csökken az elemek beszerzésének ideje (megfelelő gyártási ütemezéssel és raktározással gyakorlatilag 0 lesz) és a saját gyártásból adódóan a költsége is. Az új gyártási technológia bevezetésével új munkahelyek is létesülnek, melynek eredményeként a beruházást követően új munkahelyekkel bővül a létszámunk. A beruházás során az alábbi eszközök kerülnek beszerzésre:

  • 1 db Elektro-hidraulikus prés
  • 1 db Hidraulikus profilvágó gép
  • 1 db Faresin Strom 22.45 EVO teleszkópos rakodó
  • 1 db Profil és gyűrűhajlító gép
  • 1 db Oszlopos fúrógép
  • 1 db Fűrésztárcsás daraboló gép
  • 1 db Bevezető görgőpálya
  • 1 db Görgőpálya
  • 1 db kivezető görgőpálya
  • 1 db Egyedi C-Z szelemen gyártó gépsor

A többfunkciós rakodó, emelő és anyagmozgató gép hozzájárul a jelenlegi és az új gyártási technológiákhoz szükséges alapanyagok és kész termékek mozgatásához, valamint segíti a kivitelezési munkáinkat. Lehetővé teszi, hogy egy-egy tartozék átszerelésével több gép munkáját kiváltsuk, ezáltal növekszik a jelenlegi eszközeink kapacitása és csökken az esetleges eszközbérlési költségeink. Az épület korszerűsítésével és átalakításával nem csak az új technológia számára kerül megfelelő környezet kialakításra, de a munkavállalóinknak is egy 21. századi létesítmény kerül kialakításra. A nyílászárók cseréjével és a tető cseréjével az épület energetikailag is megújul.

A projekt finanszírozása az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap Társfinanszírozásával, a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül valósul meg.

© 2022 dgesztor.hu. All Rights Reserved. Designed By One Online