Dgesztor
Dgesztor
Dgesztor

A D-Gesztor Kft Bemutatása

Dgesztor
Dgesztor
A D-Gesztor Kft Bemutatása

A D-Gesztor Kft Bemutatása

A D-Gesztor Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság 2002 októberében alakult 100%-os magántőkéből családi vállalkozásként. Megrendelőink igénye és vállalatunk növekedése szerint szükség volt egy Korlátolt Felelősségű Társaság létrehozására. Így jött létre a D-Gesztor Bau Ipari és Kereskedelmi Kft. 2004. december 22-én. Cégünk portfoliójának kiterjesztése, azaz az egyre nagyobb és komplexebb magasépítőipari tevékenységek elvégzése miatt vezetőségünk indokoltnak látta a cégnevét megváltoztatni. Ennek eredményeképpen 2018.02.01-től az új cégnév D-Gesztor Építő és Acélszerkezet Gyártó Korlátolt Felelősségű Társaság, röviden D-Gesztor Kft.

 Az elmúlt időszak alatt folyamatosan bővítettük, fejlesztettük cégünket, szélesítettük szolgáltatásaink körét. A kezdeti tevékenységünk acélszerkezetek gyártására és szerelésére terjedt ki, mára már szinte mindegyik építési területen jelen vagyunk, a meglévő tevékenységet kiegészítve a magas-mély építési területen és mérnöki tevékenységgel is szolgájuk a megrendelőinket.

Az elmúlt években generál kivitelezőként több ipari csarnoképület, iroda és kiszolgáló épület építését és felújítását végezte el. Az épületek mellett számos Község csapadékvízelvezetésének megépítését is elvégeztük.

Társaságunk stabil és tőkeerős, így megrendelői igényeknek megfelelően a tervezéstől a kulcsra kész átadásig finanszírozni tudja iparicsarnokok iroda és kiszolgáló épületekkel együtt történő kivitelezését, akár hosszútávú bérleti konstrukcióban is.

Cégünk az Alsózsolcai Ipari Parkban kezdte meg működését. Mivel vállalkozásunk évről évre folyamatosan fejlődött, felmerült egy nagyobb telephely igénye. 2008 év elején Miskolcon megvásároltunk egy 7400 m2 területű telephelyet a hozzá tartozó csarnokokkal, szociális egységekkel. Így a cég székhelyét és irodaházát is erre a területre helyeztük át.

A társaságban az alkalmazottak létszáma az alapítástól kezdve folyamatosan nőtt, jelenleg kb. 90 fő.

Vállalkozásunk tevékenységében kiemelt szerepet kap a minőség, ezért 2007-től rendelkezünk az MSZ EN ISO 3834-2 szerinti minősítéssel és ezt kiegészítve 2015-től DIN EN 1090-1,2 EXC3 szerinti minősítéssel is.

A társaság működése alatt folyamatosan fejlődött, minden évben nyereséges volt, és emellett nagy volumenű, nagy értékű beruházásokat hajtott végre, megrendelőink igényének eleget téve.

A megrendelői igények teljes kiszolgálásának érdekében, cégünk szellemi-műszaki gárdája folyamatosan növekszik és gépparkunk is állandóan bővül új gépek vásárlásával.