Dgesztor
Dgesztor

GINOP-2.1.8-17-2017-01565

új termékek gyártásának bevezetése adaptív technológiai innováció révén!

Ezúton értesítjük tisztelt Ügyfeleinket, Partnereinket, hogy a most záruló pályázatunk eredményeképpen új komplex szolgáltatás csoport indul a D-GESZTOR BAU Kft-nél, melynek köszönhetően az elképzelés és megtervezéstől az épület(rész) használatbavételéig végig tudjuk vinni a megrendelőnk elképzeléseit, igényeit. A beruházás 50%-át vállalkozásunk önerőből finanszírozta, a fennmaradó 9,97 millió forintot a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programból nyert Európai Unió és Magyarország költségvetése társfinanszírozásából nyújtott, vissza nem térítendő támogatás fedezi, a projekt összköltsége 19,95 millió forint.

A D-GESZTOR BAU Kft. most záruló pályázat keretében beszerzett szoftverekkel és gépekkel sikeresen új technológiát vezetett be, melynek köszönhetően bővíti szolgáltatásainak körét, így növeli versenyképességét. A most beszerzett gépek és szoftverek lehetővé teszik új termékek előállítását, melyekkel az elképzelés és megtervezéstől az épület(rész) használatbavételéig végig tudjuk vinni a megrendelőnk elképzeléseit, igényeit. A beszerzett eszközökkel az alábbi új szolgáltatásokkal bővül cégünk portfóliója:
 
A Tekla szoftver képes anyag és kötőelem listákat automatikusan generálni, valamint a kivágandó lemezekről olyan fájlokat készíteni, amit egy CNC vezérlésű gép tud fogadni. Így ezen funkcióval a már üzemben lévő CNC lemezvágó gépünk hatékonyságát tudjuk növelni.

Az Archicad tervező szoftverrel vasbeton és acélszerkezeti statikai terveket tudunk elkészíteni kiviteliterv szinten akár gyártmány és elemtervi részleteséggel. A beszerzett szoftverekkel elsőkörben a mérnöki szolgáltatást fejlesztettük, amivel kibővítjük a megrendelőink részére nyújtott szolgáltatási, gyártási kínálatunkat.

Az RB6 típusú sugár fúrógép beszerzésével olyan gyártói folyamatokat tudunk elvégezni amit eddig nem, vagy csak elég körülményesen, így új modernebb gyártási mód alakul ki.

A Transverse 610.440 DGH típusú félautomata szalagfűrészgép telepítésével kibővül a fűrészelés vágási tartománya és precíz-pontos, illetve bővített beállíthatósága miatt újabb szolgáltatással bővült a cégünk profilja. Nagy méretű szelvények pontos és több különböző fokban történő vágási lehetősége érhető el ezen gép beszerzésével.

Az eszközök beszerzése, beüzemelése, tesztelése sikeresen megtörtént az itt felsorolt szolgáltatások 2018. november 25-től a D-GESZTOR BAU Kft-nél elérhetők!

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül valósult meg.

 

Projekt adatai:

Kedvezményezett: D-GESZTOR BAU Ipari és Kereskedelmi Kft.

Projekt címe: Új termékek gyártásának bevezetése a D-GESZTOR BAU Kft.-nál

Támogatás összege: 9,97 millió forint

Támogatás intenzitása: 50%

A projekt fizikai zárása: 2018.09.30.

Projekt azonosító száma: GINOP-2.1.8-17-2017-01565