Dgesztor
Dgesztor

GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-00380

 

GYÁRTÁS ÉS KAPACITÁSFEJLESZTÉS

 

Kedvezményezett: D-Gesztor Építő és Acélszerkezet Gyártó Kft.

Projekt címe: Gyártás és kapacításfejlesztés a D-Gesztor Kft-nél

Támogatás összege: 314,2 millió forint

A projekt fizikai zárása: 2023.07.31.

Projekt azonosító száma: GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-00380

 

PROJEKT BEMUTATÁSA

 

A D-Gesztor Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság 2002 októberében alakult 100%-osmagántőkéből. Megrendelőink igénye és vállalatunk növekedése szerint szükség volt egy Korlátolt Felelősségű Társaság létrehozására. Így jött létre a D-Gesztor Bau Ipari és Kereskedelmi Kft. 2004. december 22-én, majd 2018 februárjában a növekvő tevékenységi kört mutató névváltozás történt azaz D-Gesztor Építő és Acélszerkezet Gyártó Kft. lett a családi vállalkozás elnevezése.

A cég fejlődésével egyre nagyon és nagyobb acélszerkezeti elemek, épületek, szerkezetek gyártását és szerelését nyerjük el, melyek nagy multinacionális, ország vagy esetekben a világ területén ismert vállalatok megbízásában történik. A folyamatosan növekvő megrendelések mellett egyre magasabbak a felületképzéssel kapcsolatos igények. A most kezdődő projekt keretén belül megvalósul egy gyártócsarnok építése, ahol a szemcseszórás, felületkezelés folyamatait lehet majd elvégezni. Beszerzésre kerül megújuló energia felhasználásával működő fűtő és hűtő berendezés, mely biztosítja az új csarnok hűtését és fűtését is. Telepítésre kerül egy szemcseszóró berendezés, valamint az 5 t teherbírású 21,17m fesztávú híddaru, mely ki tudja szolgálni a szemcseszóró berendezést és az esetleges kiegészítő gyártási folyamatokat, mint például szintén a pályázat keretében ide telepítésre kerülő motoros 6m munka hosszall rendelkező bádogos élhajlító gépet. A csarnok előtt kialakítésra került fedett helyiségben lévő fűrészelő állomásra egy szalagfűrészgép is telepítése kerül közvetlenül az anyagdeponálási terület elé, így leegyszerűsítve az anyagmozgatást is.

Társaságunk számára kiemelten fontos, hogy megrendelőink elégedetten nyilatkozzanak rólunk, mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy a visszatérő és új partereinknek, valamint dolgozóink erőfeszítéseinek köszönhetően a D-Gesztor megrendelési állománya, dolgozói létszáma folyamatosan növekszik, így lehetőség nyílik hogy tovább fejlesszük a cég gépparkját és felszerelését, így immár széles szolgáltatáskörrel rendelkezik, melynek kiemelt részét képezi az acélszerkezetgyártás és a generálkivitelezés magas és mélyépítésben egyaránt.

A projekt finanszírozása az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap Társfinanszírozásával, a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül valósul meg.